Рис з овочами та яйцем

Це не оригінальний китайський рецепт, а мій особистий варіант, в якому дотримано технологію приготування та майже всі оригінальні компоненти. По результату – виходить несподівано смачно.

Рис з овочами та яйцем

  • 500 г вареного рису
  • 1 середня морквина
  • 1 невелика цибулина
  • 1 великий пагон зеленої цибулі
  • 2 листки капусти
  • 3 зубчики часнику
  • 3 курячих яйця
  • 5 ложок соєвого соусу

Дрібно порізати ріпчасту цибулю,

Цибулязелену цибулю нарізати впоперек,

Зелена цибуля

тонко порізати моркву впоперек, а потім кружальця на 4-6 частинок,

Морква

капустяне листя порізати квадратиками зі стороною 1 см.

Капуста

Сковороду розігріти на великому вогні, додати олії, всипати всі овочі, додати подавлений часник та обсмажувати впродовж 2-3 хв. Постійно перемішувати!

Обсмажені овочі

Звільнити місце на сковороді, як показано на фотографії нижче,

Місце під яйця

додати столову ложку олії, вбити яйця.

Овочі та яйця

Яйця перебовтати, та посмажити їх: перемішувати масу, що утворилась.

Овочі та посмажені яйцяВсю перемішати на сковороді,

Суміш з овочів та яєць

додати рис,

Рис

перемішати все знов,

Остаточна суміш

влити соєвий соус, перемішати знов та обсмажувати всю суміш впродовж 2-3 хв.

Рис з овочами та яйцем

Смакує як самостійна страва, так і в якості гарніру.

8 коментарів до “Рис з овочами та яйцем”

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі