Базилік

Базилік з’явився в Європі тільки в XVI сторіччі, а походить він з Південної Азії. Відносять його до м’ятних трав.

Базилік

Базилік пасує стравам з курки та баранини.

Чудово доповнює овочеві другі страви з фасолі, бобів гороху та квашеної капусти. Окремо слід зауважити гармонійне поєднання смаків цієї прянощі та помідорів. Додається в сири, масло.

[ad#horizontal_centered_banner]

Дещо незвично по смаку, але можна викристовувати при приготуванні омлету.

Ця пряність використовується при приготуванні салатів: зелених, яєчних, з курки.

Базилік пасує до петрушки, естрагону, розмарину (в суміші – мають запах перцю), чебрецю (підсилюють в парі гостроту страви). При використанні з кінзою в пропорції 1:4.

Базилік протипоказаний в стравах для вагітних та годуючих матусь.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі