Паштет з яловичої печінки

Я – паштет люблю, але до недавнього часу був переконаний, що дружина без захвату дивиться на цю страву.

Але от нещодавно з’ясувалось, що то просто настрою не було. Ну а оскіко зараз він – є, то готувати – треба. :)

Бутерброди з паштетом

  • 0.5 кг яловичої печінки
  • 100 гр вершкового масла
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • сіль
  • чорний перець
  • духм’яний перець
  • лавровий лист
  • імбир


[ad#horizontal_centered_banner]
Цибулю порізати напівкільцями, обсмажити на середньому вогні до золотавого,

Обсмажена цибуля

додати перетерту моркву й обсмажити її.

Обсмажені морква з цибулею

Печінку порізати достатньо великими шматками й, підсоливши,  поперчивши та додавши імбир, обсмажувати разом з цибулею та морквою на великому вогні впродовж 5-10 хв.

Обсмажена яловича печінка

Вогонь зменшити знов до середнього, залити водою таким чином, щоб прикрити печінку до середини, додати один лавровий листочок та три-чотири горошини духм’яного перцю, накрити кришкою та тушити впродовж 0.5 год.

Печінка на тушення

Злити воду, а вміст сковороди двічі перекрутити на м’ясорубці. Додати розм’яклого масла й все ретельно перемішати. Готовий паштет перекласти в зручний посуд й поставити охолонути в холодильник.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі