Гречана каша з грибами
Я не знаю, звідки виник цей міф про те, що в Європі гречану кашу не їдять, страв з нею не готують і, взагалі, це, мовляв, ледь не українська національна каша. Як доказ – нижченаведений рецепт, що я його знайшов на англійському кулінарному сайті.
- 300 г гречаної крупи
- 350 г печериць
- 1 цибулина
- 3-4 гілочки петрушки
- 50 г масла
- сіль
Кількість порцій
6
Загальний час приготування
35 хв.
6
Загальний час приготування
35 хв.
Цибулю дрібно нарізати,
та обсмажити до золотавого.
Печериці нарізати пластинками,
Якщо гриби великі, то варто спочатку кожен гриб розрізати навпіл, а вже потім нарізати пластинками.
додати до цибулі та обсмажувати 20 хв, до готовності грибів.
Відварити гречану кашу, додати масла.
Гречку варити без солі.
Петрушку дрібно порізати.
Гриби та петрушку додати до гречаної каші та все обережно перемішати. Саме на етапі перемішування слід солити страву.
Досить простий, але дуже смачний рецепт. Що цікаво, так це те, що мої діти зовсім не люблять гречану кашу, але коли я її приготувала з грибами, то змели страву залюбки.
О, ця одвічна проблема – нагодувати дитину.
Що ж, смачного дітям.
Спробую зробити з грибами та цибулею… А то готую зазвичай – на воді або молоці. Наша сім’я дуже поважає гречану кашу, вона ж корисна, її можна їсти просто так, з маслом) Дякую за рецепт!
Приємно, що рецепт сподобався…
А чому негативні коментарі видаляєте????????????????????????????
І, як справжній знавець Європи, підкажіть, де в Іспанії та Франції гречку купити, а то вже місяцями шукаю!
В Європі гречка – великий ексклюзив й придбати її важко, але не неможливо.
До речі, пане/і тролю, якби ви уважно читали пост, то зауважили б, що рецепт – з Великобританії.
А стосовно придбати… користуйтесь: http://www.healthysupplies.co.uk/buckwheat.html
Я тролів не годую, тому всі неконструктивні коментарі видалятимуться й надалі.
До речі, ви Галина чи Грицько? А то IP один й той самий, а підписуєтесь то чоловіком, то жінкою. Чи поки зі статтю самі не визначились?