Чізбургер
Оскільки, як згадалось про “Макдональдс”, мій шлунок погрожуюче буркнув, а отих страв спожити забажалось, то залишалось тіко одне – приготуватии їх самостійно.
- 0.5 кг яловичини
- 1 яйце
- 2 цибулини
- плавлений сир
- томатна паста
- чорний перець
- базилік
- булочки
[ad#horizontal_centered_banner]
Для початку – сама котлета, яка власне і є “burger”. Для її приготування яловичину прокрутити двічі на м’ясорубці, додати перекручену ж цибулю,
вбити жовток яйця, додати сіль та перець за смаком та все ретельно перемішати. Яєчний білок взбити та також додати до фаршу. Перемішати знов.
Смажити на середньому вогні з обох боків.
Для приготування соусу цибулю дрібно нашинкувати,
додати до томатної пасти,
Я використостовую кетчуп “Лагідний” ТМ “Торчин”
посолити, додати базилік та все перемішати.
Булочку розрізати навпіл, покласти проміж половинками котлету та підігріти. Наприклад, в мікрохвильовій. Як розігріється – зняти горішню половинку булочки, покласти на гарячу котлету листок плавленого сиру,
Було використано, на спробу, пластинки: плавлений сир “Viola”, вершковий сир “Viola”, плавлений сир “President”. Перше сподобалось найбільше.
змастити соусом,
згори все прикрити половинкою булочки.
Для повного антуражу – можна приготувати картоплю фрі та пепсі з льодом. Блазня отого жахливого – по бажанню.