Оладки з курятини
Готуючи за цим рецептом, я взагалі не уявляв що з того може вийти. Але страва вийшла навдивовиж смачна та соковита.
- 0.5 кг курячої грудинки
- 2 яйця
- 100 г майонезу
- 1 цибулина
- 2 ст. ложки крохмалю
- сіль
- чорний перець
- базилік
[ad#horizontal_centered_banner]
Півкіло курячих грудок – це їх у кількості 2, власне. Промити під краном й порізати на дрібні шматочки
та вкласти в посуд, в якому потім те все маринуватиметься.
Цибулину перекрутити на м’ясорубці, додати до курячого м’яса. Туди ж влити майонезу, вбити яйця, додати крохмалю. Сіль, перець та базилік додати за смаком. Все ретельно перемішати.
Якщо суміш здається невиправдано зарідкою – нічого страшного: поки стоїть в холодильнику – загусне.
Поставити в холодильник на 3 години.
Власне, смаження: набирати суміш чи великою ложкою чи ополовником,
смажити на середньому вогні по п’ять хвилин з кожного боку.