Оладки з курятини

Готуючи за цим рецептом, я взагалі не уявляв що з того може вийти. Але страва вийшла навдивовиж смачна та соковита.
Оладки з курятини

  • 0.5 кг курячої грудинки
  • 2 яйця
  • 100 г майонезу
  • 1 цибулина
  • 2 ст. ложки крохмалю
  • сіль
  • чорний перець
  • базилік


[ad#horizontal_centered_banner]
Півкіло курячих грудок – це їх у кількості 2, власне. Промити під краном й порізати на дрібні шматочки

Дрібно порізані курячі грудки

та вкласти в посуд, в якому потім те все маринуватиметься.

Цибулину перекрутити на м’ясорубці, додати до курячого м’яса. Туди ж влити майонезу, вбити яйця, додати крохмалю. Сіль, перець та базилік додати за смаком. Все ретельно перемішати.

Якщо суміш здається невиправдано зарідкою – нічого страшного: поки стоїть в холодильнику – загусне.

Суміш-маринад на оладки

Поставити в холодильник на 3 години.

Власне, смаження: набирати суміш чи великою ложкою чи ополовником,

Курячі оладки в процесі смаження

смажити на середньому вогні по п’ять хвилин з кожного боку.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі