Коктейль “Вишневий віскі”

Проблема міцного 40° алкоголю У декотрих людей є певна проблема: міцний алкоголь вони просто не здатні вживати. І якби питання стосувалось лише горілки, то дідько з нею. Але ж існують віскі, коньяк, текіла та купа інших напоїв, що вживаються не тільки через міцність, але й через їх смак. Й, звісно, всі ті, хто віддає належну шану цим витворам винокурного мистецтва, намагаються залучити до кола шанувальників своє оточення. Але саме міцність напоїв стає на заваді. От тут в нагоді стають коктейлі.

Коктейль Вишневий віскі

    Собівартість коктейлю
    1,75 €Перераховано в євро з гривень по комерційному курсу на момент написання рецепта. Собівартість страв і коктейлів указана з розрахунку придбання першоякісних складових по мінімально можливих цінах в київських супермаркетах
  • 50 мл шотландського віскі
  • 150 мл вишневого соку
  • коктейльна вишня
  • кубики льоду

Звісно, що будь-який шанувальник чистого продукту скаже, що змішувати з чимось, окрім льоду, якісний віскі – це варварство. Але бажаю зауважити, що навіть у випадку шотландського віскі з вишневим соком – не означає зіпсувати сам віскі. Це означає допомогти насолодитись смаком шотландського віскі тим, хто в чистому вигляді напій не споживатиме ні за яких умов.

Склянку для коктейлів наповнити льодом,

Кубики льоду

влити віскі,

Шотландський віскі

додати вишневий сік.

Коктейль Вишневий віскі

Прикрасити коктейль червоною коктейльною вишнею.

Коктейль Вишневий віскі

2 коментарів до “Коктейль “Вишневий віскі””

  • Борис:

    В кожного різні уподобання, декому подобаються міцні напої в чистому вигляді, а хтось любить коктейлі накшталт такого вишневого віскі. Головне, що зробити його зможе будь-хто і насолоджуватись у приємній компанії.

    • admin:

      Головне, що зробити його зможе будь-хто

      Звісно. Мета цього проекту – показати, що приготування коктейлів – це не така вже й складна справа.

      В кожного різні уподобання

      Н-ну, в цілому, це вірно. Просто, якщо не вдаватись в подробиці соціоніки та психософії, десь половина людей нюанси смаку не розрізняє й значення таким речам не надає. Тому спроба пояснити таким, чому скотч 12-и річної витримки не варто мішати ні з чим – приречена на поразку.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі