Коктейль “Медова бджола”

Простий, чарівний та нейтральний коктейль. Взятий з книжки “Образотворче мистецтво змішування напоїв”, що була випущена в 1948 році в місті Нью-Йорк за авторством Давида Августа Ембурі, адвоката за фахом. Людини, що ніколи до того та опісля не була помічена в будь-яких зв’язках з алкогольним бізнесом. Наболіло, мабуть, дядьку. :-)

Коктейль "Медова бджола"

  • 0.5 столової ложки меду
  • 0.5 столової ложки води
  • 60 г білого рому
  • 15 г лимонного соку

Мед та теплу воду розкалатати до однорідної рідини, влити в шейкер. Додати ром, лимонний сік, лід. Все збовтати та вилити в коктейльну склянку.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі