Коктейль “Устриця прерій”

“- Ах, как сладки гусиные лапки!
– А ты их едал?
– Я не едал, но мой дядя видал, как их барин едал.”

Устриць мені куштувати не доводилось, але щось мені підказує, що смак коктейлю “Устриця прерій” чимось цих молюсків нагадує… мабуть, свята віра в те, що автор цього коктейлю на смаках розуміється? =)

Коктейль Устриця прерій

Собівартість коктейлю
0,35 €Перераховано в євро з гривень по комерційному курсу на момент написання рецепта. Собівартість коктейлів указана з розрахунку придбання першоякісних складових по мінімально можливих цінах в київських супермаркетах
  • яєчний жовток
  • 2 мл Ворчестерширського соусу
  • дрібка чорного перцю
  • дрібка солі
  • 25 мл горілки

Відокремити жовток від білка та обережно покласти його в склянку для коктейлів.

Яєчний жовток

Влити Ворчестерширський соус, посипати сіллю та чорним перцем.

...та Ворчестерширський соус, сіль, чорний перець

Згори обережно, щоб не скаламутити перцю, влити горілку.

П’ється коктейль за 3-4 ковтки.

2 коментарів до “Коктейль “Устриця прерій””

  • Ірина:

    Мене теж назва “Устриця прерій” спочатку навела на думку про устриць. А виявилося все так банально, яйце та горілка. Цікаво з чого ж це така назва утворилася. Ніколи одразу не здогадаєшся чим тебе зараз пригостять.

    • admin:

      А виявилося все так банально, яйце та горілка.

      Без Ворчестерширського соусу – діла не буде. =)

      Цікаво з чого ж це така назва утворилася.

      Через смак: процес споживання та смак й післясмакові відчуття – десь, в якомусь наближенні, нагадує устрицю.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі