Коктейль “Червоний”
Ще один коктейль, до складу якого входить шотландський віскі й я ще раз бажаю зауважити, що не варто для цього коктейлю використовувати віскі 12-и річної витримки. Але щось на зразок “Red Label” – цілком буде доречно.
1,4 €Перераховано в євро з гривень по комерційному курсу на момент написання рецепта. Собівартість коктейлів указана з розрахунку придбання першоякісних складових по мінімально можливих цінах в київських супермаркетах
- 5-6 ягід малини
- 40 мл шотландського віскі
- 20 мл цукрового сиропу
- 30 мл морсу з журавлини
- кришений лід
Я не люблю малину, бо в дитинстві мене лікували чаями з малиною, то ж нічого, окрім огиди, потовчена малина у мене не викликає. То ж для коктейлю я товчу малину, а потім проціджую її й отримую тільки сік. Але як робити таке, то коктейль не матиме того яскравого вигляду, як був задуманий автором. То ж проціджувати малину чи ні – вибір особистий.
Ягоди малини потовкти мадлером в склянці для коктейлів,
всипати в склянку кришеного льоду,
влити цукровий сироп,
влити шотландський віскі,
та морс з журавлини.
Все перемішати,
та досипати кришеного льоду.