Коктейль “Червоний пес”
Дуже потужний коктейль, зважаючи на складові. На голодний шлунок споживати не раджу.
Собівартість коктейлю
1,35 €Перераховано в євро з гривень по комерційному курсу на момент написання рецепта. Собівартість коктейлів указана з розрахунку придбання першоякісних складових по мінімально можливих цінах в київських супермаркетах
1,35 €Перераховано в євро з гривень по комерційному курсу на момент написання рецепта. Собівартість коктейлів указана з розрахунку придбання першоякісних складових по мінімально можливих цінах в київських супермаркетах
- 25 мл самбуки
- 25 мл срібної текіли
- 3-4 краплі соусу “Табаско”
В склянку для миттєвих коктейлів влити самбуку,
згори, по барній ложці з мадлером, влити срібну текілу.
Накрапати соус “Табаско”.
Саме з цим соусом у мене вийшла декотра халепа. Можливо це через те, що у мене гостріша версія соусу, але краплі вперто не бажали зависати між самбукою та текілою, то ж довелось соус “розпорошувати”. Задум та смак коктейлю від цього не страждають.
П’ється коктейль за чотири ковтки.