Французькі млинці з лікером

Французи не були б самі собою, якби не внесли в іноземну страву шарму своєї кухні. Це я про млинці. =)

Французькі млинці з лікером

Кількість млинців
9


Загальний час приготування
30 хв.
  • 250 г борошна
  • 2 курячих яйця
  • 0.5 л молока
  • 150 мл води
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 20 мл лікеру Grand Marnier
  • дрібка солі

Всі складові, окрім лікеру, збити в посуді.

Тісто на млинці

Влити лікер та перемішати ще раз. Grand Marnier, саме в таких невеликих кількостях, додає ледь вловимий, але дуже важливий присмак.

В принципі, як з’ясувалось шляхом емпіричних досліджень, не обов’язково (хоч і бажано) додавати коштовний Гранд Марньє: я додавав і банановий лікер, і лікер лічі – хоч це вже не будуть ті самі французькі млинці, але сказати, що це псувало страву? Це вже питання особистого смаку: дотримуватись рецепту чи ні. Тільки зауважу, що більше, ніж 20 мл – додавати лікеру не потрібно: буде зайвим.

Смажити млинці на великому вогні (7 з 9) з обох боків.

Французький млинець з лікером

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі