Смажений сир

Достатньо універсальна та популярна закуска. Готується легко, споживається швидко. :-)

Смажений сир

  • 300 г твердого сиру
  • 2 яйця
  • панірувальні сухарі

Ще років 10 тому у всіляких барах чимось перекусити можна було тільки як замовити повноцінну порцію всілякого різного. З закусок до коктейлів було смажені у фритюрі гриби та сир. Гриби мене особливо вразили, а от сир… власне тому й вирішив навчитись робити їх самостійно.

Сир порізати на прямокутники зі стороною 1 см. По довжині – 5-7 см.

Порізаний сир

Сирні брусочки занурити у збиті яйця

Збиті яйця

та обваляти в панірувальних сухарях.

Панірувальні сухарі

Повторити цикл.  :mrgreen:

Сир в подвійному паніруванні

Подвійне панірування необхідне для того, щоб розплавлений сир не витік при обсмажуванні.

Взагалі-то смажений сир готується на фритюрі. Але за відсутністю такого – можна й на сковороді посмажити: налити олію на 1-1.5 мм, розігріти сковороду на більшому від середнього вогні та обсмажувати сир по хвилині з кожної сторони.

Смажений сир

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі