Салат “Мімоза”
Салат був зроблений звечора. Все, що від нього лишилось на ранок:
Шмакота!
- банка сардин
- одна велика морква
- она велика картоплина або дві середні
- цибулина
- 4 курячих яйця
- майонез
- сіль
[ad#horizontal_centered_banner]
Картоплю, моркву та яйця відварити й натерти по окремих тарілках (для зручності приготування в подальшому). У яєць жовтки натираються окремо від білків. Цибулю дрібно нарізати й залити окропом. Рибу розтовкти в банці, попередньо зливши юшку.
Спочатку викладається шар риби,
який потім змащується майонезом.
Наступний шар – білки,
які також змащуються майонезом.
Далі – морква,
також вимащується майонезом.
Далі – шар цибулі.
Наступний – шар картоплі (підсолили),
який знов змащуємо майонезом.
Останній шар – яєчні жовтки.
Як потім салат розкладати по порціях – не знаю. Я його лопав прямо з отіє посудини.
Загальний час приготування: 1 год. 30 хв.
Хто тут?