Мароканське рагу зі смаженими яйцями
Дуже смачна й, як на мене, суто чоловіча страва. Й, хоч з овочів присутні тільки помідори, тим не менш це, дійсно, рагу.
6
Загальний час приготування
40 хв.
- 400 г помідорів
- 250 г ковбасок
- 4 курячих яйця
- 1 цибулина
- 4 зубчики часнику
- 1 чайна ложка паприки
- 1 чайна ложка коріандру
- 1 чайна ложка червоного соусу Табаско
- 1 чайна ложка солі
Підготовчий етап
Цибулю дрібно нашаткувати.
Часник нарізати дрібними пластинками.
Ковбаски нарізати невеликими кубиками.
Нарізати кубиками помідори.
Приготування
Цибулю обсмажити до золотавого,
Обсмажувати цибулю до золотавого – це не моя примха, а вимога рецепту.
додати часник та ще обсмажувати 2 хвилини.
Додати ковбаски та обсмажувати 5 хвилин на середньому (6/9) вогні.
Додати помідори, сіль, паприку, коріандр та червоний Табаско й обсмажувати на тому ж середньому вогні 15-20 хвилин. Періодично перемішувати.
Вбити яйця та смажити до часу, поки білки не побіліють.
За рецептом йдуть 4 яйця. Мені було мало, то ж використав 6.
Як страва готова – посипати, на вибір, дрібно нарізаною петрушкою чи зеленою цибулею.
Ця страва дуже смачна і проста в приготуванні. Ми з чоловіком її обожнюємо, тому я часто її готую на сніданок. Головне – інгредієнти завжди знайдуться в холодильнику. Однак, мені не подобається часник, тому я не додаю його у страву.
Не сказав би, що часник так вже сильно тут відчувається. Шкода, звісно, що вам він не подобається. В цій страві він доречний.
А які ковбаски додавати? Копчені, чи варені?
Копчені, звісно.