Грибний суп з локшиною

Коли дружина каже: “хочу Суп“, то про що йде мова – здогадуватись не треба. Мається на увазі саме він – мій варіант “Супу з локшиною удон на курячому бульоні”.

Грибний суп з локшиною

  • 2 курячі грудки
  • 150 гр локшини
  • 400 гр грибів
  • 100 гр соєвого соусу
  • 1 куряче яйце
  • 1 чайна ложка крохмалю


[ad#horizontal_centered_banner]
Оригінал мені не сподобався з купи причин: локшина удон – штука хоч і не марудна в приготуванні, проте займає купу часу. Нафік. Шукати ті гриби, які потрібні для оригінального рецепту – то дурна справа в наших умовах. Так що готується з того, що є завше в супермаркетах.

Бульон варити з двох курячих грудок. Не солити! По приготуванню – процідити.

Бульон з курячих грудок

Локшину відварити. Й відкласти поки на тарілку.

Відварена локшина

Гриби (якщо не сезон, от підійдуть й печериці) дрібно порізати, й обсмажити на сковороді. Солити.

Смажені гриби

В бульон засипати гриби, залити соєвий соус та кип’ятити впродовж 5 хв.

Поки вариться суп, збити яйце, додати чайну ложку крохмалю та ретельно перемішати.

Збите яйце з крохмалем

Готовий суп зняти з вогню, додати локшину та, перемішуючи, потроху вливати збите яйце з крохмалем.

Суп виходить не солоний. Але як на мене – це його анітрохи не псує. А от дружина – досолює потім свою порцію. Так що підсолювати суп в каструлі не варто. Цю ділему “солити-не солити” хай вже кожен вирішує персонально у власній тарілці. :mrgreen:

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі