Оладки зі свинини з овочами
Що один рецепт, що був приготований без щонайменшого уявлення: “що ж з того буде?” Вийшло непогано. На користь цієї страви можна зарахувати те, що на слова дружини “як це ти можеш без гарніру котлети їсти?” – можна цілком слушно відповісти, що “це, одночасно, і м’ясо, і гарнір“.
- 0.5 кг свинини
- 2 середні цибулини
- 1 морквина
- 4 середні картоплини
- 3 яйця
- борошно
- коріандр
- сіль
[ad#horizontal_centered_banner]
Свинину дрібно порубати,
додати дрібно порізану цибулю,
перетерту моркву,
та перетерту картоплю.
Перетерту картоплю треба попередньо відтиснути від соку, щоб була дещо сухувата.
Додати коріандр та перемішати.
Яйця збити, додавши столову ложку солі. Влити склянку кип’яченої води. Борошно додати в кількості, щоб вийшла густа тістоподібна маса. Збити це все, звісно.
Влити “тісто” до суміші та все ретельно перемішати.
Викладати на сковороду ложкою, як то відбувається зі звичайними оладками. Смажити під закритою кришкою на середньому вогні по декілька хвилин. Обсмажувати о обох боків.