Оладки зі свинини з овочами

Що один рецепт, що був приготований без щонайменшого уявлення: “що ж з того буде?” Вийшло непогано. На користь цієї страви можна зарахувати те, що на слова дружини “як це ти можеш без гарніру котлети їсти?” – можна цілком слушно відповісти, що “це, одночасно, і м’ясо, і гарнір“. :mrgreen:

Оладки зі свинини з овочами

  • 0.5 кг свинини
  • 2 середні цибулини
  • 1 морквина
  • 4 середні картоплини
  • 3 яйця
  • борошно
  • коріандр
  • сіль


[ad#horizontal_centered_banner]
Свинину дрібно порубати,

Свинина порубана :)

додати дрібно порізану цибулю,

Свинина з цибулею

перетерту моркву,

Свинина, цибуля, морква

та перетерту картоплю.

Свинина, цибуля, морква, картопля

Перетерту картоплю треба попередньо відтиснути від соку, щоб була дещо сухувата.

Додати коріандр та перемішати.

Яйця збити, додавши столову ложку солі. Влити склянку кип’яченої води. Борошно додати в кількості, щоб вийшла густа тістоподібна маса. Збити це все, звісно. :)

Влити “тісто” до суміші та все ретельно перемішати.

Готове до смаження!

Викладати на сковороду ложкою, як то відбувається зі звичайними оладками. Смажити під закритою кришкою на середньому вогні по декілька хвилин. Обсмажувати о обох боків.

 

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar до Свинячі реберця, тушені в томатному соку – Це мій улюблений рецепт!!!!
  • User Avatar до Тісто для піци – Доброго вечора,спробувала ваш рецепт піцци,скажу чесно,дуже смачний.Дякую!
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar Юля до Сендвіч з яйцем та плавленим сиром – Дякую цей рецепт мені пригодиться!!!