Макаронні вироби “Del Castello”
У всіх макаронах, локшині, спагеті від виробників з країн колишнього СРСР, якими б якісними вони себе не позіціонували, мене дратував один незмінний факт: варто хоч трохи переварити – й все… то вже щось осклизле та липке, хоча по формі – все ще ті макарони чи що-там-варилось. Весь час стояти над тією каструлею й чатувати – дратувало неймовірно.
Саме тому я звернув увагу на макаронні вироби італійського виробництва. Не кажу, що всі з них належної якості. Але одну з торгових марок хтілось би виділити: “Del Castello”.
Вибір достатньо великий: тонка локшина, спагеті тонкі та товсті, навіть для лазаньї є. Й, звісно, не розварюються.
На жаль, не у всіх супермаркетах вони продаються й не завжди буває те, що треба. То ж доводиться закуповуватись наперед, створюючи потім халепу – де те все добро розташувати. Але то таке, дрібниці…
[ad#horizontal_centered_banner]