Макаронні вироби “Del Castello”

У всіх макаронах, локшині, спагеті від виробників з країн колишнього СРСР, якими б якісними вони себе не позіціонували, мене дратував один незмінний факт: варто хоч трохи переварити – й все… то вже щось осклизле та липке, хоча по формі – все ще ті макарони чи що-там-варилось. Весь час стояти над тією каструлею й чатувати – дратувало неймовірно.

Саме тому я звернув увагу на макаронні вироби італійського виробництва. Не кажу, що всі з них належної якості. Але одну з торгових марок хтілось би виділити: “Del Castello”.

Del Castello

Вибір достатньо великий: тонка локшина, спагеті тонкі та товсті, навіть для лазаньї є. Й, звісно, не розварюються. :)

На жаль, не у всіх супермаркетах вони продаються й не завжди буває те, що треба. То ж доводиться закуповуватись наперед, створюючи потім халепу – де те все добро розташувати. Але то таке, дрібниці…


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно