Філе щуки, запечене в сухарях під сиром
Принесла дружина щуку й каже: “давай щось з неї приготуємо”. Оце “приготуємо” мені сподобалось найбільше, то ж довелось шукати рецепт й готувати…
Кількість порцій
12
Загальний час приготування
50 хв.
12
Загальний час приготування
50 хв.
- 1 кг філе щуки
- 1 цибулина
- 1 стебло селери
- 100 г панірувальних сухарів
- 200 г твердого сиру
- 50 мл молока
- 1 чайна ложка тим’яну
- 1/4 чайної ложки чорного перцю
- 2 чайні ложки солі
Підготовчий етап
Щуку почистити від луски, випатрати по необхідності та відокремити м’ясо від хребта.
Цибулю та селеру дрібно нашаткувати.
Сухарі ретельно перемішати з з прянощами та сіллю.
Приготування
Філе щуки нарізати впоперек, вимочити в молоці та обваляти в сухарях. Викласти на деко, змащене маслом.
Посипати філе цибулею та селерою,
й тертим сиром.
Запікати в попередньо розігрітій до 200°C духовці впродовж 20 хвилин.