Філе щуки, запечене в сухарях під сиром

Принесла дружина щуку й каже: “давай щось з неї приготуємо”. Оце “приготуємо” мені сподобалось найбільше, то ж довелось шукати рецепт й готувати…

Філе щуки, запечене в сухарях під сиром

Кількість порцій
12


Загальний час приготування
50 хв.
  • 1 кг філе щуки
  • 1 цибулина
  • 1 стебло селери
  • 100 г панірувальних сухарів
  • 200 г твердого сиру
  • 50 мл молока
  • 1 чайна ложка тим’яну
  • 1/4 чайної ложки чорного перцю
  • 2 чайні ложки солі

Підготовчий етап

Щуку почистити від луски, випатрати по необхідності та відокремити м’ясо від хребта.

Філе щуки

Цибулю та селеру дрібно нашаткувати.

Нашаткована цибуля

Нашаткована селера

Сухарі ретельно перемішати з з прянощами та сіллю.

Панірувальні сухарі з прянощами

Приготування

Філе щуки нарізати впоперек, вимочити в молоці та обваляти в сухарях. Викласти на деко, змащене маслом.

Філе щуки в панірувальних сухарях

Посипати філе цибулею та селерою,

Нашатковані цибуля та селера

й тертим сиром.

Тертий сир

Запікати в попередньо розігрітій до 200°C духовці впродовж 20 хвилин.

Філе щуки, запечене в сухарях під сиром

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі