Піца з куркою та кукурудзою
До приготування цієї піци я підходив з певним острахом, пам’ятаючи, що коли замовляв таку піцу, то особливого захвату не викликала. Що ж, в чергове з’ясувалось, що те, що приготоване в українській піцерії та домашнє – то дві великі різниці.
8
Загальний час приготування
1 год. 20 хв.
Собівартість піци
3,2 €Перераховано в євро з гривень по комерційному курсу на момент написання рецепта. Собівартість страв і коктейлів указана з розрахунку придбання першоякісних складових по мінімально можливих цінах в київських супермаркетах
- тісто для піци
- 150 г томатного соусу або кетчупу
- 1/2 курячої грудки
- 200 г консервованої кукурудзи
- 300 г твердого сиру
Замісити тісто. Докладніше про це тут.
Як тісто зійшло – вимісити 2 хвилини. Розкачати та викласти на деко, що змащене оливковою олією.
Змастити тісто томатним соусом або кетчупом,
викласти шматочки відвареної курячої грудки
та додати кукурудзу.
Смак цієї піци залежить від обраної кукурудзи. Як обрати сухувату, то й піца виходить така. Я використовую консервовану кукурудзу відомого французького виробника.
Посипати все згори тертим сиром.
Запікати в попередньо розігрітій духовці впродовж 7-8 хвилин при температурі 300°C.
супер
Приємно читати такі відгуки. Знацця не даремне пишу.
На мою думку, це ідеальна піца, нічого зайвого, тільки мої найулюбленіші інгрідієнти. З того моменту, як я спробувала таку піцу, інших для мене не існує.
а для дріжджів це не трагедія,я знаю що дріжджі не люблять високої температури?
Трагедія. Їх потім, в складі смачної піци, з’їдають.
Я ніколи такої куштувала і чомусь навіть не думала, що до піци можна додавати кукурудзу. Кукурудзу люблю, особливо солодкувату, мені здається – це буде смачно! Хоча буде не менш смачно, якщо зробити піцу з куркою та ананасами, а в неї додати кукурудзу. Ще зацікавило, що запікається усього 7-8 хвилин, треба спробувати!
Теж варіант, треба буде спробувати.
Взагалі-то самі італійці запікають при 350 градусах впродовж 5 хвилин.
просто супер піца