Піца з цибулею, грибами та шинкою
Сказати, що ця піца стала моєю улюбленою – не скажу. Але вийшло, несподівано, дуже смачно. Хоча чому “несподівано”? Цибуля, гриби та шинка пасують одне одному. Відповідно й така шмакота, як піца – має виходити смачною.
8
Загальний час приготування
1 год. 20 хв.
Собівартість страви
3,44 €Перераховано в євро з гривень по комерційному курсу на момент написання рецепта. Собівартість піци указана з розрахунку придбання першоякісних складових по мінімально можливих цінах в київських супермаркетах
- тісто для піци
- 100 г кетчупу або томатного соусу
- 1/2 цибулі
- 2-3 великих гриби
- 75 г шинки
- 300 г твердого сиру
- 4-5 маслин
[ad#horizontal_centered_text]
Готове тісто для піци вимісити 2-3 хвилини, розкачати та викласти на деко, попередньо змащене оливковою олією.
Змастити, але без фанатизму, томатною пастою чи кетчупом,
викласти половину цибулі, що нарізана тонкими напівкільцями,
викласти згори так само тонко порізані гриби.
Викласти нарізану шинку.
Головне тут, як на мене, купувати якісну шинку. Бо була тут одна придбана… по результату, в піці, відчувався тільки смак солоної шинки, яка по консистенції підошву нагадувала.
Посипати дрібно натертим сиром.
Останній пункт – за бажанням: нарізані впоперек маслини.
Запікати в духовці, що попередньо розігріта до 280°C, впродовж 8 хвилин.
дуже смачно