Піца з салямі та помідорами
Чи не найпростіший варіант приготування піци: вся начинка – продається в будь-якому супермаркеті.
8
Загальний час приготування
1 год. 25 хв.
Собівартість піци
4,2 €Перераховано в євро з гривень по комерційному курсу на момент написання рецепта. Ціна піци указана з розрахунку придбання першоякісних складових по мінімально можливих цінах в київських супермаркетах
- тісто для піци
- 100 г томатного соусу
- 100 г салямі
- 2 помідори
- 300 г твердого сиру
[ad#horizontal_centered_text]
Вимісити тісто для піци на протязі двох хвилин. Стіл притрушити борошном, і покласти на нього тісто.
розкатати до розміру, трохи меншого за деко,
Деко змастити оливковою олією та обережно викласти на нього тісто, дорозкатати остаточно.
Змастити тісто томатним соусом, але варто зауважити, що, оскільки піца з помідорами, то й шар соусу має бути тонким, заледь помітним.
Викласти порізані впоперек помідори,
кружальця салямі,
та посипати згори дрібно потертим сиром.
Духовку поставити на режим конвекції та розігріти до 250 °C.
Оскільки духовка у мене без режиму “піца”, то ж і результат виходить не зовсім бажаний з естетичної точки зору, але від цього – не менш смачний.
Поставити заготовану піцу в духовку на 8 хв.
P.S. Хоча такий порядок вкладання продуктів на піцу – це американський варіант, а не італійський, від цього піца з салямі та помідорами не стає менш смачною. Ну а якщо італійці насміхаються над цим і називають це “пиріг”, то ми промовчимо про те, що вони коять з нашим борщем.
[ad#horizontal_centered_text]
смакота ооооооооооооооооо клас
Ой, ваша правда.