Піца з салямі та помідорами

Чи не найпростіший варіант приготування піци: вся начинка – продається в будь-якому супермаркеті.

Піца з салямі та помідорами

Кількість порцій
8


Загальний час приготування
1 год. 25 хв.


Собівартість піци
4,2 €Перераховано в євро з гривень по комерційному курсу на момент написання рецепта. Ціна піци указана з розрахунку придбання першоякісних складових по мінімально можливих цінах в київських супермаркетах
  • тісто для піци
  • 100 г томатного соусу
  • 100 г салямі
  • 2 помідори
  • 300 г твердого сиру


[ad#horizontal_centered_text]
Вимісити тісто для піци на протязі двох хвилин. Стіл притрушити борошном, і покласти на нього тісто.

Тісто для піци

розкатати до розміру, трохи меншого за деко,

Розкатане тісто

Деко змастити оливковою олією та обережно викласти на нього тісто, дорозкатати остаточно.

Тісто на деко

Змастити тісто томатним соусом, але варто зауважити, що, оскільки піца з помідорами, то й шар соусу має бути тонким, заледь помітним.

Шар томатного соусу

Викласти порізані впоперек помідори,

Томатна паста та помідори

кружальця салямі,

Томатний соус, помідори та салямі

та посипати згори дрібно потертим сиром.

Томатний соус, помідори, салямі та тертий сир

Духовку поставити на режим конвекції та розігріти до 250 °C.

Оскільки духовка у мене без режиму “піца”, то ж і результат виходить не зовсім бажаний з естетичної точки зору, але від цього – не менш смачний.

Поставити заготовану піцу в духовку на 8 хв.

Піца з салямі та помідорами

P.S. Хоча такий порядок вкладання продуктів на піцу – це американський варіант, а не італійський, від цього піца з салямі та помідорами не стає менш смачною. Ну а якщо італійці насміхаються над цим і називають це “пиріг”, то ми промовчимо про те, що вони коять з нашим борщем:mrgreen:

[ad#horizontal_centered_text]

2 коментарів до “Піца з салямі та помідорами”

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі