Піца з кальмарами та грибами
Мій найулюбленіший варіант начинки для піци: гриби та кальмари.
Кількість порцій
8
Загальний час приготування
1 год. 25 хв.
Собівартість піци
4,2 €Перераховано в євро з гривень по комерційному курсу на момент написання рецепта
8
Загальний час приготування
1 год. 25 хв.
Собівартість піци
4,2 €Перераховано в євро з гривень по комерційному курсу на момент написання рецепта
- тісто для піци
- 3 великих гриби (печериці)
- 1 тушка кальмару
- 300 г твердого сиру
- 5-6 маслин
- 100 г кетчупу або томатного соусу
- орегано
Тісто розкатати,
викласти на деко, попередньо змащене оливковою олією,
достатньо густо змастити томатним соусом,
викласти порізані вздовж гриби,
викласти смужки кальмара (тушка ріжеться впоперек),
посипати тертим на дрібну тертку сиром,
посипати орегано та покласти порізані впоперек кружальця маслин.
Запікати в попередньо розігрітій до 250°C духовці впродовж 8 хвилин.