Червона риба на мангалі

Приємна для ока та поживна страва. Завдяки добре підібраним прянощам – смак червоної риби тільки підкреслюється.

Не буду стверджувати, що це те, що можна собі дозволити з кожним виїздом на природу – але побавити себе смачненьким варто.

Червона риба на мангалі

  • 1 кг червоної риби
  • 2 чайні ложки коріандру
  • 2 чайні ложки карі
  • 2 чайні ложки перцю чілі
  • 2 чайні ложки кмину
  • 2 чайні ложки солі
  • 1 столова ложка оливкової олії


[ad#horizontal_centered_text]
Спочатку треба підготувати прянощі для риби:

Кмин – перемолоти, а як немає такої можливості – подрібнити ножем. Всі прянощі скласти в посуд,

Прянощі до червоної риби

додати оливкову олію та все перемішати.

Прянощі та оливкова олія

Рибу нарізати товщиною 1.5 – 2 см,

Нарізана риба

та кожен шматок змастити прянощами з олією.

Червона риба в прянощах

Обсмажувати в гратках…
Червона риба на мангалі
з обох боків.
Червона риба на мангалі
[ad#horizontal_centered_text]

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі