Червона риба на мангалі
Приємна для ока та поживна страва. Завдяки добре підібраним прянощам – смак червоної риби тільки підкреслюється.
Не буду стверджувати, що це те, що можна собі дозволити з кожним виїздом на природу – але побавити себе смачненьким варто.
- 1 кг червоної риби
- 2 чайні ложки коріандру
- 2 чайні ложки карі
- 2 чайні ложки перцю чілі
- 2 чайні ложки кмину
- 2 чайні ложки солі
- 1 столова ложка оливкової олії
[ad#horizontal_centered_text]
Спочатку треба підготувати прянощі для риби:
Кмин – перемолоти, а як немає такої можливості – подрібнити ножем. Всі прянощі скласти в посуд,
додати оливкову олію та все перемішати.
Рибу нарізати товщиною 1.5 – 2 см,
та кожен шматок змастити прянощами з олією.
Обсмажувати в гратках…
з обох боків.
[ad#horizontal_centered_text]