Рис з овочами
Проста в приготуванні дієтична страва. Дуже доречна взимку, коли не вистачає овочів й яскравих кольорів.
- рис
- кукурудза
- горох
- морква
- кріп
- петрушка
- мелений мускатний горіх
[ad#horizontal_centered_banner]
Щоб не марудитись кожен раз з компонентами, купується в супермаркеті морожені кукурудза, горох та морква.
Останнім часом мороженої моркви я не бачив, то просто 3-4 великі морквини відварюються, нарізуються кубиками зі стороною 5 мм та закидаються в морозильник.
Відварюється рис. Можна трошки не доварити.
На розігріту сковороду, в яку влито було олію, висипаємо рис та овочі (в рівних частинах) так, щоб співвідношення овочей та рису було 1:1.
Просмажуємо, перемішуючи, на середньому вогні 5-10 хв. Сіль, кріп, петрушку та мускатний горіх додаємо по смаку.
Загальний час приготування: 1 год. 30 хв.