Рис з овочами та яйцем
Це не оригінальний китайський рецепт, а мій особистий варіант, в якому дотримано технологію приготування та майже всі оригінальні компоненти. По результату – виходить несподівано смачно.
- 500 г вареного рису
- 1 середня морквина
- 1 невелика цибулина
- 1 великий пагон зеленої цибулі
- 2 листки капусти
- 3 зубчики часнику
- 3 курячих яйця
- 5 ложок соєвого соусу
Дрібно порізати ріпчасту цибулю,
зелену цибулю нарізати впоперек,
тонко порізати моркву впоперек, а потім кружальця на 4-6 частинок,
капустяне листя порізати квадратиками зі стороною 1 см.
Сковороду розігріти на великому вогні, додати олії, всипати всі овочі, додати подавлений часник та обсмажувати впродовж 2-3 хв. Постійно перемішувати!
Звільнити місце на сковороді, як показано на фотографії нижче,
додати столову ложку олії, вбити яйця.
Яйця перебовтати, та посмажити їх: перемішувати масу, що утворилась.
Всю перемішати на сковороді,
додати рис,
перемішати все знов,
влити соєвий соус, перемішати знов та обсмажувати всю суміш впродовж 2-3 хв.
Смакує як самостійна страва, так і в якості гарніру.
Хотів запитати, а треба добавляти якісь спеції?
Нічого страшного). Дуже смачно получились, але трішки більше добавляв соєвого соусу, готував на всю сім”ю всім сподобалось).
Приємно це читати.
А наскільки більше соєвого соусу? Просто, коли я використовую соусу більше, ніж треба – якось не дуже виходить, як на мене. Соєвий соус забиває смак овочів.
Дуже смачна страва, мені сподобалась!
Дуже смачно ,сім’ї сподобалось
Що ж, приємно таке читати. Знацця не дарма сайт існує…
дякую) так просто і невибагливо, при цьому смачно – те, що мені підходить)
дуже смачно
я навіть і не очікувала що воно вийде таким смачним