Печеня з грибами

Якщо грибний сезон пройшов вдало, то варто себе потішити різноманітними стравами з грибами. Як от печеня з грибами.

  • 0.5 кг яловичини
  • 1 кг грибів
  • 1-1.5 кг картоплі
  • 1 цибулина


[ad#horizontal_centered_banner]
Цибулю дрібно порізати й обсмажити на середньому вогні до золотавого. Додати м’яса, посолити й обсмажити те все на максимальному вогні впродовж 5-10 хвилин.

Обсмажене м'ясо

В процесі обсмажування м’ясо пускає сік, який я зливаю в окремий посуд й додаю його потім в воду, якою залито м’ясо на тушення.

Тушене м'ясо

Поки тушиться м’ясо (близько години), підсолити й обсмажити на середньому вогні гриби.

Підсмажені гриби

Гриби для печені брались польські та моховики. Не те, щоб це був якийсь особливий гастрономічний вибір. Які знали, такі й збирали. :)

Порізані польські та моховики

Обсмажені гриби додати до м’яса, що тушиться.

Тушене м'ясо та гриби

Через 15 хвилин після грибів закинути порізану картоплю. Додати лавровий листочок.

Печеня на остаточному етапі приготування

Тушити доти, поки не звариться картопля.

Смачного!

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі