Салат “Дао”
Судячи по всьому, звичні салати типу варіацій на тему: “редиска-капуста-цибуля-огірки” – дружині набридли, тож заохотила вона мене приготувати салат, який доволі часто вона замовляє в кафе на роботі.
- 2 відварені курячі грудки
- банка консервованого горошку
- 300 гр білокочанної капусти
- майонез
- сухарики
[ad#horizontal_centered_banner]
Батон нарізати кубиками зі стороною 0.5 см, викласти на деко та просушити в духовці впродовж 15-20 хв при 200°С.
Капусту дрібно нашинкувати,
курку порізати на кубики зі стороною 0.5 см,
все те закласти в посуд для салату, додати горошку
посолити те все, додати майонезу (без фанатизму, рецепт майонезу читайте тут) та ретельно перемішати.
Подавати, посипавши порції сухариками.
Без сухариків – салат щось таке, що не варте навіть часу, витраченого на його споживання.