Салат “Дао”

Судячи по всьому, звичні салати типу варіацій на тему: “редиска-капуста-цибуля-огірки” – дружині набридли, тож заохотила вона мене приготувати салат, який доволі часто вона замовляє в кафе на роботі.

Салат

  • 2 відварені курячі грудки
  • банка консервованого горошку
  • 300 гр білокочанної капусти
  • майонез
  • сухарики


[ad#horizontal_centered_banner]
Батон нарізати кубиками зі стороною 0.5 см, викласти на деко та просушити в духовці впродовж 15-20 хв при 200°С.

Сухарики

Капусту дрібно нашинкувати,

Капуста

курку порізати на кубики зі стороною 0.5 см,

Курка

все те закласти в посуд для салату, додати горошку

Горошок

посолити те все, додати майонезу (без фанатизму, рецепт майонезу читайте тут) та ретельно перемішати.

Подавати, посипавши порції сухариками.

Без сухариків – салат щось таке, що не варте навіть часу, витраченого на його споживання.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі