Салат з лисичками та моцарелою
На превеликий жаль салат з лисичками та моцарелою – штука сезонна. З іншого боку – не з нашими статками регулярно салати з моцарелою споживати.
Але страва варта того, щоб інколи її готувати. А ще – цей салат стане прикрасою будь-якого святкового столу.
- 200 г лисичок
- 150 г моцарели
- 75 г консервованої кукурудзи
- 100 г салату-латуку
- 2 столові ложки оливкової олії
- чорний перець
- сіль
Лисички посолити та обсмажити на пательні,
Зауваження. Слід зазначити, що 200 г лисичок, вказані в рецепті, це вже стосується посмажених грибів. Ну а ті з лисичок, що завеликі – варто порізати на дві чи три частини.
моцарелу порізати прямокутниками, не дрібно,
листя салату-латуку порвати клаптиками зі стороною 3-4 см.
Всі компоненти, включаючи кукурудзу, покласти в посуд, додати сіль та перець. Перемішати. Додати оливкову олію та перемішати ще раз.
Я, на жаль, не великий майстер оформлювати страви, такщо як кому цікаво, то можна глянути красиві кулінарні рецепти на порталі “Хочу”.