Сендвіч з яйцем та плавленим сиром

На сьогоднішній день цей сендвіч – чи не найулюбленіший. Приготування вимагає зграбності і, якщо готується в присутності глядачів, декотрої акторської майстерності. :-)

Ну а їсти сендвіч з яйцем та плавленим сиром – це, я вам скажу, ще та пригода: вимагає досвіду та практики – і яйце потекти може, і плавлений сир. *CRAZY*

Сендвіч з яйцем та плавленим сиром

  • 2 скибки хлібу
  • 2 листки салату-латуку
  • 1 листок плавленого сиру
  • 1 яйце

На скибку хлібу для сендвічів

Хліб для сендвічів

покласти листок салату-латуку,

Салат-латук

листок плавленого сиру,

Плавлений сир

згори – яйце, смажене таким чином, щоб жовток залишався рідким (посмажити яйце як зазвичай, а потім, буквально на 2-3 секунди, посмажити з іншого боку).

Смажене яйце

Жовток – розбити й дати розтектись рівномірним, наскільки це взагалі вийде, шаром.

Смажене яйце з розбитим жовтком

Покласти на яйце другий листок салату-латуку,

Салат-латук

другу скибку хлібу та дещо стиснути сендвіч з центру.

Хліб для сендвічів

Поїдати, як я вже зазначив вище, з обережністю…

2 коментарів до “Сендвіч з яйцем та плавленим сиром”

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі