Сендвіч з яйцем та плавленим сиром
На сьогоднішній день цей сендвіч – чи не найулюбленіший. Приготування вимагає зграбності і, якщо готується в присутності глядачів, декотрої акторської майстерності.
Ну а їсти сендвіч з яйцем та плавленим сиром – це, я вам скажу, ще та пригода: вимагає досвіду та практики – і яйце потекти може, і плавлений сир.
- 2 скибки хлібу
- 2 листки салату-латуку
- 1 листок плавленого сиру
- 1 яйце
На скибку хлібу для сендвічів
покласти листок салату-латуку,
листок плавленого сиру,
згори – яйце, смажене таким чином, щоб жовток залишався рідким (посмажити яйце як зазвичай, а потім, буквально на 2-3 секунди, посмажити з іншого боку).
Жовток – розбити й дати розтектись рівномірним, наскільки це взагалі вийде, шаром.
Покласти на яйце другий листок салату-латуку,
другу скибку хлібу та дещо стиснути сендвіч з центру.
Поїдати, як я вже зазначив вище, з обережністю…
Дякую цей рецепт мені пригодиться!!!
доречі досить просто і мабуть смачно) тре буде обовязково спробувати,дякую