Шашлик на червоному вині
З цим шашликом – у мене ціла епопея. Епічна трагедія, як казав класик.
Маринував я його рази чотири чи п’ять. І все було так, що або на самі шашлики я не приходив, або посмажити на гулянці по людські не виходило – чи не досмажували чи пересмажували (не в тому стані вже бували). Оце тільки нещодавно все пройшло, як належне.
- 1 кг свиного ошийку
- 2 цибулини
- 150 мл сухого червоного вина
- чорний перець
- сіль
М’ясо нарізати шматками,
половину цибулини дрібно нарізати.
Свинину та порізану цибулю покласти в посуд, додати перець та сіль. Все перемішати. По 50 мл вливати червоне вино, перемішувати м’ясо після кожної порції.
Решту цибулі порізати кружальцями та покласти згори на свинину.
Накрити все кришкою та поставити в холодильник маринуватись на 10-12 годин.
Власне, про маринування свинини в червоному вині на шашлик – все. От хіба фото з процесу смаження шашликів: