Пряний рис з овочами
Це, власне, не новий рецепт, а варіація вже того, що існує. Принципова різниця – саме в прянощах, що додаються.
- 200 г рису
- 400 г консервованої кукурудзи
- 400 г консервованого горошку
- 300 г моркви
- 3 зубчики часнику
- 0.5 чайної ложки імбиру
- 5 столових ложок соєвого соусу
- сіль
Приготування компонентів – тотожне рису з овочами. Відмінність полягає в доданих прянощах: зубчики часнику подавити, додати до страви, що обсмажується на сковороді.
посипати імбиром (0.5 чайної ложки), влити 5 ложок соєвого соусу, досолити все за смаком, перемішати та обсмажувати на середньому вогні не більше 5 хв.
Виглядає дуже смачно і кольорово
Та у вас рецепти теж нівроку.
Дякую, колего
Останні ваші рецепти – це взагалі вау! Дуже класні. Бажаю творчих успіхів і натхнення. Приємно, що україномовне сайтобудування хоч і не надто швидко, але впевнено набирає обертів ))
Ну не всі там рецепти мої, враховуючи що не я їх навіть готував.
А стосовно української… не так швидко, як бажалось би.