Котлети з індички

Котлети з індички

  • 500 г філе індички
  • 2 курячих яйця
  • 1 цибулина
  • батон
  • молоко
  • 2 столові ложки подрібненої петрушки
  • 1 чайна ложка солі
  • 1/4 чайної ложки чорного перцю


[ad#horizontal_centered_banner]
Філе індички перекрутити на м’ясорубці й додати перекручену цибулину.

Фарш з філе індички

З третини батона взяти тіки м’якуш й замочити в молоці.
Замочений а молоці м'якуш
М’якуш злегка відтиснути й додати до фаршу, влити два яєчних жовтки й все перемішати. Посолити-поперчити за смаком. Додати петрушки.

Яєчний білок взбити й додати до фаршу.

В результаті фарш виходить зарідкий. Ну й грець з ним, смак котлет від того не страждає. А щоб він не липнув до долоней, руки мають бути вологі.

Фарш на котлети

Фарш набирати столовою ложкою й, обвалявши в панірувальних сухарях, сформувати котлету. Смажити на середньому вогні.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі