Котлети з індички
- 500 г філе індички
- 2 курячих яйця
- 1 цибулина
- батон
- молоко
- 2 столові ложки подрібненої петрушки
- 1 чайна ложка солі
- 1/4 чайної ложки чорного перцю
[ad#horizontal_centered_banner]
Філе індички перекрутити на м’ясорубці й додати перекручену цибулину.
З третини батона взяти тіки м’якуш й замочити в молоці.
М’якуш злегка відтиснути й додати до фаршу, влити два яєчних жовтки й все перемішати. Посолити-поперчити за смаком. Додати петрушки.
Яєчний білок взбити й додати до фаршу.
В результаті фарш виходить зарідкий. Ну й грець з ним, смак котлет від того не страждає. А щоб він не липнув до долоней, руки мають бути вологі.
Фарш набирати столовою ложкою й, обвалявши в панірувальних сухарях, сформувати котлету. Смажити на середньому вогні.