Чахохбілі
Особливість цієї страви полягає в тому, що шматочки курки обсмажуються на сухій сковороді.

- 4 курячих грудки
- 4 помідора
- 2 цибулини
- червоний перець
- базилік
- хмелі-сунелі
- сіль
Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на сковороді

та відставити для подальшого використання.
Зняти з помідорів шкірку. Для цього помідори надрізуються та обдаються окропом.

Курку порізати, з розрахунку – 5-6 шматочків з кожної грудки та обсмажувати на сильному вогні впродовж 15 хв, постійно перемішуючи.

Додати до курки порізані помідори,

та цибулю.

Тушити суміш впродовж 20 хв. Додати базилік, червоний перець, хмелі-сунелі, сіль та тушити ще 5 хв.



а цибулю теж на сухій сковороді обсмажувати?