Битки з курятини в панірувальних сухарях
Страва вийшла випадково, так склались обставини, що була тільки куряча грудка, панірувальні сухарі та купа прянощів. Не претендую на унікальність рецепту, бо пласкі думки паралельні, але страва – надпроста в приготуванні й смачна.

- куряча грудка
- панірувальні сухарі
- імбир
- сіль
За технологією приготування – ця страва подібна до надтонких битків зі свинини, з різницею в інгредієнті та прянощах, що використовуються. Для приготування ж битків з курятини треба:
взяти курячу грудку,

порізати її впоперек волокон скибками товщиною 1 см,

відбити молотком з дрібними зубчиками.

Сіль та імбир додати в співвідношенні 1:1.
Обваляти в панірувальних сухарях.

Смажити на сковороді на дещо більшому від середнього вогні по 3-5 хв з кожного боку.

Один з найсмачніших варіантів – це якщо гарнір до битків – макаронні вироби з соєвим соусом. Все разом – готується швидко й невимушено.

Шмакота!


