Салат з куркою, кукурудзою та грейпфрутом
Хоч літо і традиційний час для салатів, цей – можна готувати цілорічно, враховуючи використані компоненти.
Сам же салат з грейпфрутом – це, для мене, дивина та незвичність. Але, хоч я й не прихильник салатів, цей – сподобався саме гамою смаків: жодна зі складових не виділяється, грейпфрут та чилі “звучать” м’яко й додають родзинку страві.

- 1 куряча грудка
- 1 банка консервованої кукурудзи
- 1 грейпфрут
- 0.5 червоного чилійського перцю
- 1 чайна ложка оцту
Грейпфрут поділити на скибки, очистити скибки від плівок,

порізати на шматочки.

Курку порізати кубиками,

з консервованої кукурудзи злити рідину,

перець чилі дрібно порізати.

Всі компоненти покласти в посуд, додати оцту та перемішати.

Подавати можна просто так, нічим не прикрашаючи. Салат сам по собі – яскравий.


Приготували:

