Сендвіч з яйцем та плавленим сиром
На сьогоднішній день цей сендвіч – чи не найулюбленіший. Приготування вимагає зграбності і, якщо готується в присутності глядачів, декотрої акторської майстерності. 
 
Ну а їсти сендвіч з яйцем та плавленим сиром – це, я вам скажу, ще та пригода: вимагає досвіду та практики – і яйце потекти може, і плавлений сир. 
 

- 2 скибки хлібу
 - 2 листки салату-латуку
 - 1 листок плавленого сиру
 - 1 яйце
 
На скибку хлібу для сендвічів

покласти листок салату-латуку,

листок плавленого сиру,

згори – яйце, смажене таким чином, щоб жовток залишався рідким (посмажити яйце як зазвичай, а потім, буквально на 2-3 секунди, посмажити з іншого боку).

Жовток – розбити й дати розтектись рівномірним, наскільки це взагалі вийде, шаром.

Покласти на яйце другий листок салату-латуку,

другу скибку хлібу та дещо стиснути сендвіч з центру.

Поїдати, як я вже зазначив вище, з обережністю…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

        		        
        		        
        		        
        		        
Дякую цей рецепт мені пригодиться!!!
доречі досить просто і мабуть смачно) тре буде обовязково спробувати,дякую