Сендвіч з яловичим язиком
Відварений яловичий язик – це для мене шмакота! Я ладен замовити будь-яку страву, якщо в якості одного з компонентів там присутній яловичий язик. Й, звісно, я не міг оминути сендвічів з яловичим язиком.

- 2 скибки хлібу
- 1 листок салату-латуку
- 1 огірок
- 100 г відвареного яловичого язику
- гірчиця
На шматок хлібу для сендвічів,

покласти листок салату-латуку,

покласти порізаний впоперек яловичий язик (тонко нарізати не варто, він не відчуватиметься в сендвічі),

намастити язик гірчицею,

покласти кружальця порізаного впоперек огірка,

покласти другий листок салату-латуку.

покласти другий шматок хлібу для сендвічів.

Другий листок салату-латуку, як на мене, зайвий. Але, оскільки вже що сфотографував, те і маю, а всі запаси язика якось несподівано швидко вичерпались – то виклав вже так. З іншого боку – комусь другий листок може бути в сендвічі до вподоби. То ж хай вже буде, як є…


