Коктейль “Cherry brandy cobbler”
Я завжди підозрював, що декотрі коктейлі виникають не від великого таланту змішування напоїв, а від збігу обставин: компонентів потрібних не було чи переплутали, але, по результату, замість одного додали інше й, при певному талані, вийшло щось дуже пристойне.
Так, власне, все у мене й відбувалось з цим коктейлем: один компонент був відсутній, інший – знайти важко, то ж використаний був схожий за смаком. А на виході – шмакота!
2,78 €Перераховано в євро з гривень по комерційному курсу на момент написання рецепта
- 125 мл лікеру Вишневий бренді
- 1 апельсин
- червона коктейльна вишня
Приготування коктейлю
Апельсин нарізати кружальцями впоперек товщиною 3-4 мм,
Для Cherry brandy cobbler варто використовувати апельсини міні: тоді їх скибки вміщаються в склянку для коктейлів.
потім розрізати апельсин навпіл вздовж.
Покласти всі скибки в шейкер та влити лікер. Сильно збовтати, щоб вивільнити як сам сік, так і гіркоту скоринки (вона в цьому коктейлі – дуже доречна).
Вилити суміш, що утворилась, в склянку.
Викласти в склянку скибки апельсину.
Прикрасити напій червоною коктейльною вишнею.