Овочі гриль

Я розумію, що писати про овочі гриль на початку листопаду – це може бути розцінене як знущання. Не треба. Розгляньте це як… н-ну, як домашнє завдання, до якого можна без поспіху готуватись всю зиму й зустріти початок сезону виїздів не природу у всеозброєнні.  ;-)

Овочі гриль

  • 4 картоплини
  • 2 помідори
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 3 солодких перці
  • червоний базилік (свіжий)
  • суміш перців
  • 100 мл оливкової олії
  • сіль

Перці (очистити від кісточок) та порізати вздовж. Картоплю, помідори та цибулю порізати навпіл (в залежності від форми овочів – вздовж чи впоперек).

Всі овочі покласти в посуд, додати солі, суміші перців за смаком та дрібно порізаний базилік, перемішати. Влити олію та перемішати ще раз. Залишити маринуватись на 1-2 години.

Мариновані овочі

Викласти овочі на гратки для грилю.

Овочі на грилі

Пекти на вогні з обох боків впродовж 25-30 хв.

Овочі гриль

Споживати овочі гриль можна як окремо, так і з шашликом.

Овочі гриль

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі