Овочі гриль
Я розумію, що писати про овочі гриль на початку листопаду – це може бути розцінене як знущання. Не треба. Розгляньте це як… н-ну, як домашнє завдання, до якого можна без поспіху готуватись всю зиму й зустріти початок сезону виїздів не природу у всеозброєнні.
- 4 картоплини
- 2 помідори
- 1 ріпчаста цибулина
- 3 солодких перці
- червоний базилік (свіжий)
- суміш перців
- 100 мл оливкової олії
- сіль
Перці (очистити від кісточок) та порізати вздовж. Картоплю, помідори та цибулю порізати навпіл (в залежності від форми овочів – вздовж чи впоперек).
Всі овочі покласти в посуд, додати солі, суміші перців за смаком та дрібно порізаний базилік, перемішати. Влити олію та перемішати ще раз. Залишити маринуватись на 1-2 години.
Викласти овочі на гратки для грилю.
Пекти на вогні з обох боків впродовж 25-30 хв.
Споживати овочі гриль можна як окремо, так і з шашликом.