Гарячі бутерброди зі шпротами
Гарячі бутерброди – це така страва, яку зіпсувати можна тільки при сильному бажанні. Ну треба сильно постаратись, додавши складові, що не пасують одне одній.
Варіант гарячих бутербродів зі шпротами, на мій смак, не з цієї опери. Навіть помідори, що, як на мене, не дуже поєднуються зі шпротами, в цьому випадку – таки доречні.
10
Загальний час приготування
20 хв.
- 1/2 батону
- 160 г банка шпрот
- 50 г майонезу
- 2 невеликих помідори
- 150 г твердого сиру
Підготовка бутербродів
Пів-батону нарізати скибками,
змастити хліб майонезом,
викласти нарізані кружальцями помідори,
викласти на кожен бутерброд по 2 шпроти,
посипати згори тертим сиром.
Приготування бутербродів в духовці
Розігріти духовку до 180°C, не виймаючи деко. Як духовка розігрілась – викласти на деко бутерброди та запікати 3-5 хвилин.
Необхідність залишати деко в духовці така, що бутерброди трохи запікаються знизу до хрумкої скоринки. Це додає більшого смаку страві.
Приготування в мікрохвильовій печі
Викласти бутерброди на тарілку та розігрівати в мікрохвильовій печі при положенні “high” впродовж 2 хвилин.
Оскільки мікрохвильова у мене стара, то якій температурі відповідає положення “high” – я не маю ані найменшого поняття. В цій халепі, як на мене, можуть стати в нагоді мікрохвильові печі LG.