Гарячі бутерброди зі шпротами

Гарячі бутерброди – це така страва, яку зіпсувати можна тільки при сильному бажанні. Ну треба сильно постаратись, додавши складові, що не пасують одне одній.

Варіант гарячих бутербродів зі шпротами, на мій смак, не з цієї опери. Навіть помідори, що, як на мене, не дуже поєднуються зі шпротами, в цьому випадку – таки доречні.

Гарячі бутерброди зі шпротами

Кількість бутербродів
10


Загальний час приготування
20 хв.
  • 1/2 батону
  • 160 г банка шпрот
  • 50 г майонезу
  • 2 невеликих помідори
  • 150 г твердого сиру

Підготовка бутербродів

Пів-батону нарізати скибками,

Батон

змастити хліб майонезом,

Майонез

викласти нарізані кружальцями помідори,

Кружальця помідорів

викласти на кожен бутерброд по 2 шпроти,

Шпроти

посипати згори тертим сиром.

Тертий сир

Приготування бутербродів в духовці

Розігріти духовку до 180°C, не виймаючи деко. Як духовка розігрілась – викласти на деко бутерброди та запікати 3-5 хвилин.

Необхідність залишати деко в духовці така, що бутерброди трохи запікаються знизу до хрумкої скоринки. Це додає більшого смаку страві.

Приготування в мікрохвильовій печі

Викласти бутерброди на тарілку та розігрівати в мікрохвильовій печі при положенні “high” впродовж 2 хвилин.

Гарячі бутерброди зі шпротами

Оскільки мікрохвильова у мене стара, то якій температурі відповідає положення “high” – я не маю ані найменшого поняття. В цій халепі, як на мене, можуть стати в нагоді мікрохвильові печі LG.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі