Червона ікра “Flagman”
Червону ікру я люблю, хоча на те, щоб стати знавцем цієї шмакоти й розбиратись в тонкощах – якось поки не заробляю.
Тим не менш, якщо з’являється нагода, обов’язково купую.
Востаннє, коли я її купував – це було десь рік тому, в “Ашані”, коли вона там продавалась на вагу по досить помірних, як для ікри, цінах. З того часу ціни оскаженіли й я вже попрощався, на найближчі пару років, з червоною ікрою.
Тим більшим було моє здивування, коли я побачив червону ікру “Flagman”: ціни річної давнини.
Звісно, що підозра в неякісному продукті виникла одразу: що таке ікра в залізних банках по 0.3-0.4 € – я знаю, бо купував (виключно в якості пізнання глибини глибин). Що ж, власне до самої ікри “Флагман”.
Фасується вже в Україні, то ж сподіватись на відмінний смак не варто: це доля будь-якої ікри, що фасується не на місці вилову. Сам ікра дрібна, й, як на мене, дещо сухувата. Тим не менш, при тій ціні, що пропонується – це дуже хороший продукт.
Продається в мережі супермаркетів “МегаМаркет” по ціні 10.9 € за 200 г.
Так, зараз дуже важко купити якісну ікру, майже неможливо. Справа в тому, що якщо ікру спочатку заморожують за місцем промислу, потім везуть сюди і тут солять, то вона має якійсь неприємний смак. Взагалі краще покупати вагову ікру, бо можна попросити скуштувати її перед тим як купляти. Та консервована ікра, що в баночках, то як бомба, ніколи не знаєш чого від неї чекати.
Таки так, є така халепа. Але ось ця, від “Флагман” – мені сподобалась.