Салат “Фунтік”
Це салат від однієї моєї знайомої, що за студентський часів мала прізвисько “Фунтік”. Так що рецепт іменний, авторський.  
 

- 1 пекінська капустина
- 10 помідорів чері
- 1 куряча грудка
- 5 курячих яєць
- 3-4 столові ложки майонезу
- базилік
- сіль
Любителям замінювати складові: не варто заміщувати пекінську – білокачанною, а чері – звичайними. Краще тоді не готувати цей салат взагалі.
Підготовчий етап
Курячу грудку відварити та нарізати кубиками зі стороною ≈ 1 см.

Яйця відварити та також нарізати кубиками.

Помідори чері нарізати четвертинками.

Пекінську капусту розрізати вздовж на чотири частини та потім дрібно порізати впоперек.
В салат “пішла” вся зелена й та біла частина, де капуста ще не груба. Загалом десь 3/4 всієї довжини.

Приготування
Той випадок, коли підготовчий етап займає більше часу, ніж саме приготування страви й, тим більш, поїдання. Доля всіх салатів.

Всі овочі скласти в миску, додати сіль та базилік за смаком й обережно перемішати. Додати майонез (тільки без оцього пост-совкового фанатизму) та перемішати ще раз. Виходить святковий тазик салату.  
 

 2014-04-30
2014-04-30

 Приготували:
 Приготували:  Loading...
Loading... Додано в категорію
Додано в категорію  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 ![]:-> ]:->](http://shmakota.com.ua/wp-content/plugins/qipsmiles/smiles/devil.gif) 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 
        		         
        		         
        		        