Салат “Балчік”
Салат “Балчік” це моя варіація на тему класичного болгарського “шопського” салату, одного з тих, що готують на швидку руку. Відмінності полягають в засобі нарізки овочів; маслини та майонез я вже додав з власних уподобань. Ну а назва… оскільки вперше шопський салат я скуштував саме в місті Балчік, то назва салату намалювалась сама по собі.  
 

4
Загальний час приготування
15 хв.
- 3 середніх помідора
- 1 огірок
- 1/4 цибулини
- 200 г бринзи
- 150 г маслин
- 2 столові ложки майонезу
- сіль
Як я вже розповідав раніше – мені дуже не подобається те, як болгари овочі в салат нарізують: занадто вже великі шматки. Відповідно й в своєму салаті я овочі нарізав так, як мені більш звично та смакує.
Дрібно нарізати помідори,

так само дрібно порізати огірки

та бринзу.
Бринза була з кропом, що салату було тільки на краще. Не наполягаю, що має бути саме так, але як стрінеться така бринза – беріть до салату обов’язково.

Четвертинку цибулі нарізати максимально тонко.

Скласти всі овочі та оливки в посуд, додати майонез, 2-3 дрібки солі та перемішати.
 2013-03-25
2013-03-25

 Loading...
Loading... Додано в категорію
Додано в категорію  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 ![]:-> ]:->](http://shmakota.com.ua/wp-content/plugins/qipsmiles/smiles/devil.gif) 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 
        		         
        		         
        		        