Жульєн російський

Взагалі-то, в французькій кухні, “жульєн” означає засіб нарізання овочів, рідше риби чи м’яса, соломкою перед тим, як їх обсмажити. А от та страва, яку ми звикли називати жульєном – дідька лисого французька. Самі ж французи вважають, що це страва російська. *CRAZY*

Жульєн російський

Кількість порцій
6


Загальний час приготування
1 год. 15 хв.

  • 1 цибулина
  • 1 куряча грудка
  • 200 г грибів
  • 100 г твердого сиру
  • 12 столових ложок соусу Бешамель
  • імбир
  • сіль

Спочатку треба приготувати сам соус Бешамель. Як саме – написано тут.

Цибулю нарізати напівкільцями та обсмажити до золотавого.

Цибуля, обсмажена до золотавого

Гриби нарізати соломкою, додати до цибулі, додати солі та імбиру. Смажити до готовності грибів.

Цибуля та гриби

Відварену курячу грудку також нарізати соломкою, додати до грибів та обсмажувати 2-3 хвилини.

Цибуля, гриби та курка

Розкласти суміш по кокотницях,

Суміш в кокотницях

додати в кожну по 2 ложки соусу та перемішати.

...з соусом Бешамель

Посипати згори тертим сиром.

Тертий сир

Запікати в духовці, що попередньо розігріта до 180°C впродовж 15 хвилин.

Жульєн російський

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі