Суп з фрикадельками
Страва з тих, про які частіше чув, ніж куштував. Хоча, здавалось би, що може бути простіше за суп з фрикадельками?
Кількість порцій
10
10
Загальний час приготування
1 год.
З розрахунку на 4 л каструлю:
- 350 г свинини
- 1 велика цибулина
- 1 морква
- 3-4 середніх картоплини
- 10 г рису
- коріандр
- чорний та білий перець
- 1 лавровий лист
- 1 столова ложка солі
Фрикадельки для супу
Свинину перекрутити на фарш разом з 1/4 цибулі, додати 3-4 дрібки солі, 2 дрібки коріандру, 2 дрібки білого перцю та все ретельно перемішати.
Фарш набирати чайною ложкою та формувати кульки.
Засмажка для супу
Цибулю (3/4) обсмажити до золотавого,
додати дрібно нарізану чи натерту моркву та обсмажувати на середньому вогні 5-10 хвилин.
Приготування супу
Воду довести до кипіння, додати засмажку та варити 10 хвилин.
Додати фрикадельки, дрібно порізану картоплю та рис. Додати сіль та 1/2 чайної ложки чорного перцю. Варити на середньому вогні 15-20 хвилин. За 10 хвилин до закінчення приготування додати лавровий лист.