Коктейль «Шипение джина» (Gin fizz)

Первое упоминание о коктейле, в названии которого использовалось слово «шипение» (fizz) — 1887 год, книга «Руководство бармена», автором которой был Джерри Томас. Коктейль «Шипение джина» был весьма популярным коктейлем в первые три десятилетия XX века, а его родиной можно считать Новый Орлеан.

Коктейль Шипение джина

Себестоимость коктейля
1,31 €Пересчитано в евро из гривен по коммерческому курсу на момент написания рецепта
  • 45 мл джина
  • 30 мл лимонного сока (свежевыжатого)
  • 10 мл сахарного сиропа
  • 80 мл газированной воды

Джин, лимонный сок и сахарный сироп взболтать со льдом в шейкере и вылить в коктейльный стакан,

Джин, лимонный сок и сахарный сироп

долить газированной воды,

Коктейль Шипение джина

украсить коктейль кружком лимона.

Лимон

PS Коктейль «Шипение джина» принадлежит к официальному списку коктейлей Международной ассоциации барменов (IBA).


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно