Дыня

Посвящать отдельную запись дыне не планировалось. Но жаль стало фото — замечательно получилось. Не пропадать же добру?  :mrgreen: Дыня К тому же — дыня используется в рецептах разных салатов и в некоторых коктейлях. Дыня — это трава из семейства тыквенных. Родина ее — Африка и Восточная Индия. Известна человечеству с древних времен. В Украине получила распространение с начала XVII столетия. В качестве еды употребляется как свежей, так и вяленой или сушеной. Из нее днлают цукаты, варенье и джемы.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно